KÜMA

Külföldön Tanuló Magyar Egyetemisták Egyesülete

Korábbi Események

World Café

Érdekelnek a külföldi lehetőségek, vagy csak szívesen látnál világot, hogy utána felelősen dönthess a pályaválasztásod kapcsán?

Tedd fel kérdéseidet december 15-én az "Érettségi után külföldön" World Café beszélgetésen!

World Café: Érettségi után külföldön

MDE VUS

Érdekel a kultúrmanagement, kulturális vállalkozások, kortárs művészet témája? Megismernéd, hogy milyen a valóságban egy táncház? Várunk december 9-én Bécsben az MDE-VUS diákegyesülettel közös rendezvényünkön!

MDE - KÜMA

BME Külügyi Börze

Szeretnél külföldön tanulni és többet megtudni a különböző felvételi folyamatokról, a külföldi lehetőségekről, viszonyokról? Tedd fel kérdéseidet személyesen a KÜMA standnál a BME Külügyi Börzén október 15-én!

Újra BME Külügyi Börze, immáron 15. alkalommal!

Idén is igyekeztünk a kedvetekben járni és a legjobb külföldi lehetőségeket gyűjtöttük össze a számotokra, melyeket személyesen tekinthettek meg október 14-15-én, a BME K épületének II. emeletén.

Több, mint 30 kiállító vár Titeket számtalan, jobbnál jobb lehetőséggel, többek között szemezgethettek külföldi szakmai gyakorlatok és munkák között, valamint aki már a következő nyarát tervezi, nálunk ezt is megteheti, hiszen nem egy nyári utazásról kaphat bővebb információt!

További információért kövessétek Facebook oldalunkat!

Várunk mindenkit!

BME HKT

KB szervezők

MDE VUS

Kérdéseid vannak a bécsi egyetemekkel, lakhelykereséssel, munkakereséssel, társasági élettel kapcsolatban? Tedd fel őket az MDE-VUS következő fogadóóráján!

MDE Fogadóóra: Minden, amit az ausztriai továbbtanulásról tudni érdemes!

Kérdéseid vannak a bécsi egyetemekkel, lakhelykereséssel, munkakereséssel, társasági élettel kapcsolatban? Akkor itt a helyed!

A 2015/2016 os Wintersemester első fogadóóráját október 3.-án, a Sale e Pepe étteremben, a Pilgramgasse megálló mellett tartjuk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet ne habozz, és jelentkezz e-mailben a sebestyen.zsombor@gmail.com címen neved, és az egyetem/szakirány megadásával, ami érdekel.

A fogadóóra térítésmentes.

MDE VUS - Fogadóóra