KÜMA

Külföldön Tanuló Magyar Egyetemisták Egyesülete

Jelentkezés

A jelentkezési lapot a következő linken éred el:

Dokumentum - Jelentkezési lap

A kitöltött jelentkezési lapokat, a jelentkezes@kuma.hu címen várjuk.

 1. Leendő KÜMA tagként tudomásul veszem általános kötelezettségeimet (amelyeket a KÜMA jelentkezési oldalán megtalálok) és elfogadom az alábbi csatlakozási feltételeket. A KÜMA fenntartja a jogot arra, hogy a tagok kötelezettségeit és a csatlakozási feltételeket bármikor módosítsa, bővítse vagy törölje.
 2. Tagságoddal a rád háruló pozíciónak megfelelő szabályokat és kötelezettségeket tudomásul veszed és elfogadod, amelyeket a KÜMA jogosult módosítani, bővíteni vagy törölni.
 3. A KÜMA fenntartja a jogot arra, hogy az egyesületre vonatkozó szabályokat maga értelmezze és alkalmazza.
 4. Az egyesületben kizárólag magánszemélyek vehetnek részt. Az adott tagságot kizárólag az a személy használhatja akinek a neve a tagsági igazolványon szerepel. A tagságot átruházni, cserélni, értékesíteni a KÜMA kizárólagos engedélye nélkül tilos.
 5. A Külföldön Tanuló Magyar Egyetemisták adataidat adminisztrációs és promóciós célokra felhasználhatja, de azokat harmadik félnek engedélyed nélkül nem továbbíthatja.
 6. Nyilvánosság előtt kifejtett vélményed magánvélemény, és nem képviseli a Külföldön Tanuló Magyar Egyetemisták Egyesületének álláspontját.
 7. A KÜMA kijelenti hogy kizárólag legális diákszervezeti tevékenységekkel foglalkozik. A tagok soha semmilyen formában nem kapnak megbízást vagy utasítást az adott országban bármely szabálysértés illetve büncselekmény elkövetésére a KÜMA nevében, így ennek elkövetésekor kizárólag mint magánszemélyek és nem mint egyesületi tagok felelősek.
 8. Az egyesület nevével való bármi visszaélés, illetve a szabályok be nem tartása a tagsági viszony felfüggesztését vagy adott esetben a megszüntetését jelenti.
 9. A KÜMA tagjai illetve vezetősége által hozott döntések véglegesek.
 10. Ammenyiben a megadott adataidban változás történne be, abban az esetben az új adataidat köteles vagy bejelenteni az Egyesületnek.
 11. Jelentkezéseddel vállalod, hogy egy fiatal közösség aktív tagja leszel.